Blog

december 4, 2021
Hovedløse handlinger findes (ikke;-)

Hvis du synes, du - eller en anden - er doven, overreagerer eller gør noget der virker "helt ude i hampen", er det værd at læse dette blog indlæg. Det, du er vidne til, kan virke som hovedløse handlinger, men der en mening bag, som er betydningsfuld at kende til.
Kroppen - inklusiv hjernen - REagerer på input indefra og udefra. Du kan ikke skille hovedet fra kroppen. Selv om du nogle gange kan have lyst til det.

Læs mere
august 24, 2021
Mødet med systemet - når referater forplumrer realiteter

Der udarbejdes ofte referater, journaler, notater, som er et udtryk for den professionelles synsvinkel men ikke hovedpersonens oplevede vinkel. Når referaterne ikke er fyldestgørende eller de er direkte misvisende, er det væsentligt at handle på. Din oplevede virkelighed er betydningsfuld.

Læs mere
juni 4, 2021
Søvn - når forestillinger fastlåser

Der kan være så mange nætter, hvor uro og forestillinger fylder. Jeg har over årene erfaret at restitution er mulig, men ikke altid søvn. Der er flere former for hvile, og det er forståeligt, det kan være svært at finde, når der ikke opleves fred i hoved eller krop.

Læs mere
juni 3, 2021
Giv plads til livet, ikke kun behandlingerne

Der er skarpe definitioner på rehabilitering, men vi kan glemme essensen. At der er et liv der leves - og det skulle gerne ske i samspil med omgivelserne.

Læs mere
maj 26, 2020
Når “Shit happens”...Få øjnene op for rehabilitering

Lort kan blive til gylle, der ætser. Men det kan også blive til næringsrigt gødning. Det drejer sig om rehabilitiering. Der er behov for indsigt og opbakning til at leve livet med det lort, der er, ikke kun overleve det.

Læs mere
facebook-squarelinkedin-squareinstagram