Ydelser

JACT skaber Udviklingsrum

Mine ydelser er målrettet dig, der oplever dig begrænset af fysiske, emotionelle og kognitive reaktioner. Dig, der oplever dig fastlåst eller har brug for inspiration og støtte. Ikke mindst når sygdom, skader og traumer kommer til.

Måske er du ved at drukne i behandlinger, undersøgelser, afklaringer, råd, tvivl eller krav fra andre og dig selv. Jeg støtter dit udgangspunkt lige her og lige nu. Mine ydelser baner vej for handling i et samspil med omgivelserne - nogle gange kræver det en ændring i omgivelserne for at dette samspil opnås. 

KONTAKT FOR AFKLARENDE SAMTALE

Individuelle Forløb

Som Signe Helbo skrev om Ergoterapi v. Anette Jackson:

Da jeg blev indstillet til kirurgisk operation for den såkaldte “de Quervain”-betændelse i håndleddet, kontaktede jeg Anette i håbet om, at hun kunne hjælpe mig videre. Heldigvis var hendes første ord: “Vent med operation!”. Kort efter gik vi igang med et fælles forløb. Fælles, fordi Anette ikke bare behandler, men arbejder med det hele menneske: Kroppen som helhed, men også sindet, der styrer kroppen. Hun kom hjem til mig, så hun kunne iagttage de problematiske bevægelser og mønstre, jeg havde i det daglige, hvorefter hun kunne hjælpe mig til at justere og rette til. Dertil supplerede hun med velvalgte øvelser, der let kunne indarbejdes i min travle hverdag. Allerede ved andet møde var der tydeligt mere liv og bevægelse i min hånd, og operationen er aflyst.
Det var en kæmpe gave at mærke Anettes kyndige og rolige vejledning, og uvurderligt for mig, at det foregik i mit hjem, hvor de bevægelser, der havde ført til overbelastningen, hurtigt kunne afkodes. Modsat andre behandlere, jeg har mødt, lader hendes udgangspunkt til at være, at problemerne ikke bare skal fikses, men at de skal forstås og keres om. Det har jeg lært meget af - som helt menneske!
Mit håndled kerer jeg stadig om, men nu med en helt andet bevidsthed og tålmodighed. Stor tak til Anette for hjælpen, og den varmeste anbefaling herfra!

Som Signe Helbo skrev om Ergoterapi v. Anette Jackson:

"Da jeg blev indstillet til kirurgisk operation for den såkaldte “de Quervain”-betændelse i håndleddet, kontaktede jeg Anette i håbet om, at hun kunne hjælpe mig videre. Heldigvis var hendes første ord: “Vent med operation!”. Kort efter gik vi igang med et fælles forløb. Fælles, fordi Anette ikke bare behandler, men arbejder med det hele menneske: Kroppen som helhed, men også sindet, der styrer kroppen. Hun kom hjem til mig, så hun kunne iagttage de problematiske bevægelser og mønstre, jeg havde i det daglige, hvorefter hun kunne hjælpe mig til at justere og rette til. Dertil supplerede hun med velvalgte øvelser, der let kunne indarbejdes i min travle hverdag. Allerede ved andet møde var der tydeligt mere liv og bevægelse i min hånd, og operationen er aflyst.
Det var en kæmpe gave at mærke Anettes kyndige og rolige vejledning, og uvurderligt for mig, at det foregik i mit hjem, hvor de bevægelser, der havde ført til overbelastningen, hurtigt kunne afkodes. Modsat andre behandlere, jeg har mødt, lader hendes udgangspunkt til at være, at problemerne ikke bare skal fikses, men at de skal forstås og keres om. Det har jeg lært meget af - som helt menneske!
Mit håndled kerer jeg stadig om, men nu med en helt andet bevidsthed og tålmodighed. Stor tak til Anette for hjælpen, og den varmeste anbefaling herfra!"

Øvelser – aktør i livet som det former sig

Vi kan i situationer i livet have brug for et guidet stop op. Det tilbyder jeg dig her.
Men hvad er et guidet stop op egentlig? Som jeg ser det, er det øvelser, der guider dig i at stoppe op. Der guider dig i at være til stede i hverdagen. Jeg tilbyder dem i min webshop i afgrænsede pakker som indeholder lydfiler og refleksionsark. Øvelserne støtter dig i at leve livet i hverdagen. Også når du overvældes.

Her er fokus på hele kroppen i et samspil med omgivelserne.

Øvelserne er lavet, så du med gavnlig effekt kan bruge dem igen og igen, når du har brug for lige netop det, de tilbyder.

De benyttes ofte i forbindelse med JACT’s individuelle forløb.

Du kan købe dem i webshoppen eller læse nærmere.

 

LÆS NÆRMERE HER

Støttende Forstyrrelser

Dette tilbud er til dig, som har brug for opbakning, inspiration eller nye vinkler på din livs-situation. Det kan være du jævnligt oplever dig alene, overvældet eller begrænset. Jeg sender dig MMS’er (SMS’er med billeder) med jævne mellemrum. Her er en direkte kontakt.

MMS’erne understøtter muligheden for at blive forstyrret på en måde som støtter dig i din hverdag. Du får øjnene op for andre handlemuligheder med udgangspunkt i din egen hverdag.

Læs nærmere, hvis du mærker en grad af interesse.

LÆS NÆRMERE HER

Funktionsevnevurdering

Tilbuddet er til dig eller din klient/medarbejder som har brug for en saglig, grundig redegørelse af egen evne til at fungere i hverdagen. Igennem interview og observation dokumenteres nuværende funktionsniveau og herudfra udspecificeres eventuelle skånehensyn.

En funktionsevnevurdering giver en betydningsfuld indsigt, når den er solidt og sagligt velfunderet.

LÆS NÆRMERE HER
facebook-squarelinkedin-squareinstagram