Find frem til hvordan du bevæger dig videre gennem livet

To menneskers underben med støvler på. Fødderne peger fremad. De står sammen ved siden af hinanden - i våd skovbund.

  • Afgrænsede forløb, som udvider dit rodnet og din handleevne
  • Fleksibilitet i mødeform med fokus på optimal kontakt og tilgængelighed, individuelt tilpasset
  • Fast månedspris, individuelt tilpasset

Dette tilbud er til dig som ønsker en ændring, men ikke lige ved, hvad der skal til. Du oplever dig fanget i arbejde/privatliv eller i sygdom/symptomer. Måske ved du ikke, hvordan du skal håndtere din nærmestes ændrede adfærd efter sygdom eller skade. Måske har du svært ved kontakt med andre mennesker, måske svært ved at sove, at stå op, at lave noget eller lade være – så meget at det begrænser dig i din hverdag.

Det kan virke fuldkommen uoverskueligt at finde vej, når man oplever sig fanget eller fastlåst, hvad enten det er i omgivelserne eller igennem egne tanker, følelsesmæssige/kropslige reaktioner eller…

Jeg kan ikke fjerne det lort, du oplever, der er i dit liv, men jeg kan vise dig mulighederne for, at det bliver komposteret.

Det er i dagligdagen, i naturen og i kroppen/sanse-apparatet, at du finder ressourcerne, så du gradvist kan opleve at blive aktør i livet, som det nu engang har formet sig for dig. Men det kræver opbakning og støtte.

En fod der træder i en kokasse. Det er også et billede af en stor lort, der er ved at kompostere.

Jeg sidder tilbagelænet ved roden af et stort bøgetræ.

Jeg tilbyder afgrænsede forløb af minimum 3 måneder, som giver indsigt, fundament og styrke. Varige transformationer kræver et praksis/øve-rum, og det får du hos mig.  Jeg er der som hånden i ryggen, stolen der støtter, lygten som viser, at der er en vej, selv om det opleves mørkt her og nu.

Forløbet er sat i en fast ramme, hvor der er plads til individuel tilpasning. Vi har nogle faste aftaler, som planlægges i starten af forløbet. Samtidig vægtes en kontinuerlig, ugentlig digital støtte, som forstyrrer og skærper din evne til at agere frem for REagere. I forløbet er jeg tilgængelig, når det brænder på. Når noget trykker eller trigger, kontakter du mig efter aftale. Selv et øjebliks kontakt kan gøre en forskel.
Hvis du mærker en interesse, kontakt mig endelig.

Kontakt