Referencer

 Alle referencer er fra mennesker, som har benyttet mine ydelser. Jeg har valgt, de ikke får navn på. Jeg ønsker ikke at binde nogen til en historie/ en livssituation, der engang har været, men som stadig kan fylde.

"Du forstår at give en let værktøjskasse - ikke noget der er tungt og uoverskueligt"

"og med den kan jeg i dag praktisere selv-ledelse, i stedet for at have lede ved mig selv.”

Citat fra medarbejder

 

"Som Leder har jeg oplevet varighedseffekten af Anette Jacksons tilbud. Anettes tilgang og de tankevækkende modeller, hun benytter, kvalificerer både i form af de forandringer, der sker under og efter en samtale, men også, når man står fastlåst i en aktuel situation"

"I 2013 havde jeg første samtale med Anette. Her oplevede jeg væsentlige forandringer under og efter samtalen. Effekten var mærkbar på flere planer. Jeg har hendes materiale liggende og i løbet af årene, har jeg jævnligt vendt tilbage til det. Ved at vende tilbage til modellerne, får jeg situationen gennemskuet og gjort mere holdbar. I vores samtale i juni 2018 blev det understreget, hvordan hendes tilgang og modeller kvalificerer forandring på flere planer og fremadrettet. Samtalen drejede sig om at få personlig afklaring ifm. en mangesidet udviklingsplan for skolen. I samtalen kom vi omkring mange ting, så som overvejelser om dynamikker i ledelsen, enkeltpersoner, samt personalet som helhed. Endvidere arbejdede vi med at få skabt et helhedsbillede – på hvilke indflydelser der er rundt om skolen – en slags kortlægning af indflydelse. Tak til Anette for en fin indfølt samtale, hvor jeg blev afklaret omkring mine mål.”

Supervision og Sparring

"De kvaliteter som jeg har været glad for, dem har jeg igen fundet og opdaget. De har været glemt og henlagt, men de er der stadigvæk. Det gør mig faktisk rigtig glad at finde ud af, at jeg ikke bare er tom indeni"

"Du har ledt på vej og vi har gået på opdagelse. Du kan jo ikke vide, hvor det er jeg finder noget, men du kan registrere, du kan se på mig, når jeg finder noget, der har betydning for det, der foregår indeni mig. Og du siger det. Du skaber rummet, hvor det er muligt”

Individuelt forløb

"Anette har været eminent til at give mig mere troen på processen undervejs. Hvor jeg ofte har tvivlet og været usikker på, om det, jeg gjorde, var godt nok, har hun taget fat i konkrete eksempler og derigennem vist, at jeg er på rette vej. Og Anette har gjort vejen meget mere klar. Hun får mine bedste anbefalinger"

"Anette introducerede mig for yoga, som en måde at få lidt i gang med min fastlåste krop. Det har virket som en rigtig god udvej og måde at komme i gang med at være aktiv med kroppen igen. Anette har efterfølgende også fået mig i gang med at løbe igen. Det var så svært for mig at komme i gang – men med Anettes hjælp kom jeg ud, på den første tur, og blev guidede hele vejen og Anettes var SÅ god til at få mig til at have fokus på kroppen, vejrtrækningen, fodens placering og hele tiden var jeg med hele vejen på den gode måde. Og blev efterfølgende fuldstændig overvældet af kraften i det fysiske. Det var fedt. Anettes måde at få mig i gang, har gjort det nemt at indarbejde i min hverdag, hvor jeg kan bruge det, lige når jeg selv synes, det kan passer ind. Hun har hele vejen mærket, hvor jeg har været og god til at ændre programmet, hvis min psyke eller fysiske formåen har været en anden det det, som ellers har været planlagt.

Anette har givet mig større indsigt i mig selv. Jeg er blevet bevidst om mit unikke udgangspunkt og mine egne ressourcer. Hun har gennem lidt teori fået mig til at forstå og acceptere min krops signaler, som lige pludselig ellers var blevet en kæmpe udfordring for mig. En enkelt gang var jeg tæt på at melde afbud, da jeg var så fyldt op af de belastninger, som var årsagen til mit ”fald”, men heldigvis fik jeg ikke meldt fra. Og med det samme tog Anette hånd om mig, der hvor jeg var, og fik mig videre og så var det hele ikke uoverskueligt – hun har givet mig et boost til at kæmpe videre. Anette har givet mig mulighed for at agere i mit eget liv igen og specielt forløbet med udveje har givet mig rigtig meget.”

Anette har været eminent til at give mig mere troen på processen undervejs. Hvor jeg ofte har tvivlet og været usikker på, om det, jeg gjorde, var godt nok, har hun taget fat i konkrete eksempler og derigennem vist, at jeg er på rette vej.  Og Anette har gjort vejen meget mere klar. Hun får mine bedste anbefalinger."

Funktionsevnevurdering og Individuelt forløb

"Anette er ekstremt god til at fortælle med en pind og noget jord. Hun har en stor faglig kompetence og forståelse, helt ned i mikro følelser"

"Hun giver værdifuld viden og øvelser, så man kommer videre fra offer/ diagnose-tilstanden til at højne livskvaliteten og dermed også funktions-niveauet."

Individuelt forløb

"Anette har givet mig nogle billeder, jeg har kunnet hægte mit liv op på"

"som har taget mig i armene og hevet mig op at stå på egne ben, for derfra selv at handle og tage styringen af mit liv.

Individuelt forløb

"Jeg kan anbefale det til andre, for der bliver set på ens arbejde med andre øjne, og lagt mærke til om det kan gøres noget mere hensigtsmæssig for at skåne ens krop"

"Jeg lærte at passe på ikke at arbejde i uhensigtsmæssige stillinger.

Stoppe op og slippe alt man har i hænderne og tage dybe vejrtrækninger og afspænde.

Jeg syntes, at du er meget opmærksom om, hvad man siger til dig. Du lægger mærke til mine problemer med nakken. Jeg kan anbefale det til andre, for der bliver set på ens arbejde med andre øjne, og lagt mærke til om det kan gøres noget mere hensigtsmæssig for at skåne ens krop."

Ergonomisk vejledning

Det var en kæmpe gave at mærke Anettes kyndige og rolige vejledning, og uvurderligt for mig, at det foregik i mit hjem

Ergoterapi v. Anette Jackson

Da jeg blev indstillet til kirurgisk operation for den såkaldte “de Quervain”-betændelse i håndleddet, kontaktede jeg Anette i håbet om, at hun kunne hjælpe mig videre. Heldigvis var hendes første ord: “Vent med operation!”. Kort efter gik vi igang med et fælles forløb. Fælles, fordi Anette ikke bare behandler, men arbejder med det hele menneske: Kroppen som helhed, men også sindet, der styrer kroppen. Hun kom hjem til mig, så hun kunne iagttage de problematiske bevægelser og mønstre, jeg havde i det daglige, hvorefter hun kunne hjælpe mig til at justere og rette til. Dertil supplerede hun med velvalgte øvelser, der let kunne indarbejdes i min travle hverdag. Allerede ved andet møde var der tydeligt mere liv og bevægelse i min hånd, og operationen er aflyst.
Det var en kæmpe gave at mærke Anettes kyndige og rolige vejledning, og uvurderligt for mig, at det foregik i mit hjem, hvor de bevægelser, der havde ført til overbelastningen, hurtigt kunne afkodes. Modsat andre behandlere, jeg har mødt, lader hendes udgangspunkt til at være, at problemerne ikke bare skal fikses, men at de skal forstås og keres om. Det har jeg lært meget af - som helt menneske!
Mit håndled kerer jeg stadig om, men nu med en helt andet bevidsthed og tålmodighed. Stor tak til Anette for hjælpen, og den varmeste anbefaling herfra!

fra Signe Helbo 7. marts 2023

facebook-squarelinkedin-squareinstagram