Find Hvile - Liggende Stop Op

Oplever du dig presset, syg, mere eller mindre fyldt af frygt eller af smerter? Er du vågen, hvor du helst ville sove? Oplever du dig fanget eller fastlåst? Kan du nikke genkendende til en eller flere af spørgsmålene, så kan denne her pakke med 3 guidede opmærksomhedsøvelser og en vejledning være noget for dig. Også selv om du måske ikke mærker så intense reaktioner.

Øvelser og vejledning kan støtte dig i at finde hvile eller finde en form for fred med, at du har svært ved at finde den.

Giv pakken til dig selv eller til en du kender, der har brug for opbakning og hvile.

Alle lydfilerne hos JACT er udviklet, så du kan bruge dem i hverdagen som et væsentligt redskab til at bevare forbindelsen  indad og udad til. Læs nærmere om lydfiler i afsnittet om “Øvelser – aktør i Livet som det for sig”. Her kan du også høre en lydfil, der beskriver de Liggende Stop Op.

Du downloader lydfilerne efter købet og overfører den til din mest benyttede tablet. Måske din mobil, som du har med dig i hverdagen – og som du kan sætte på flytilstand eller “forstyr ikke”.

Lydfilerne er i mp3 format og forberedt til Itunes og er dermed kompatibel med Apple produkter, men lydfilerne passer også til Android produkter og andre devices der kan håndtere mp3 formatet.

Lydfilerne kan være en del af tilbuddet i JACTs andre forløb. Kontakt JACT, hvis du har spørgsmål.

facebook-squarelinkedin-squareinstagram