Genvind kontakt med støttende forstyrrelser

En stor glaskugle står på en mindre støtte i en åbning med træer omkring sig. Her er udsigt over vandet. På vandet ser du en sejlbåd. Hvis du ser igennem glaskuglen er himmel og hav omvendt. igennem glaskuglen ses skibene, som også vender på hovedet.

  • Har du brug for opbakning?
  • Oplever du dig jævnligt alene, overvældet eller begrænset?
  • Har du brug for inspiration og nye vinkler på din livs-situation?

Hvis du svarer ja til et af spørgsmålene, så kan dette tilbud være noget for dig. Det kan bruges på meget forskellig vis og samtidig er der et fælles grundlag. Igennem billeder og SMS-tekster får du en støttende forstyrrelse, som du kan benytte lige netop dér, hvor du nu er.

Forstyrrelser skaber rum for nye handlinger. Ellers bliver vi blot stående, der hvor det er sikkert at være.

Samtidig kan der være så mange forstyrrelser i vores hverdag, at vi kan overvældes og vores handle-evne bliver begrænset. Det drejer sig altså ikke kun om at undgå forstyrrelser, men om at finde svar på et spørgsmål som: Hvordan skærper du din evne til at blive forstyrret, uden at lade dig forstyrre?

Det gør du ved at træne det roligt og opmærksomt. F.eks i form af et MMS-abonnement, som dette, med Støttende Forstyrrelser.

Det er op til dig, hvordan du benytter MMS’erne. Men det er givtigt at tage stilling til, hvad du har behov for. Nogle stopper op. Nogle mærker efter, “Åhja, det er her, jeg er”. Nogle bliver mindet om, at de ikke er alene. Nogle skriver deres refleksioner ned i deres dagbog eller sender et billede eller en tekst tilbage til mig på det mobilnummer, MMS’en kommer fra. Velprioriteret kontakt har betydning.

Billederne er taget i hverdagen, mange i naturen, og relateret til den årstid, vi befinder os i. De er her-og-nu refleksioner, som du kan tage ind, lige netop som det virker for dig. Du kan se eksempler på tekst og billeder her.

De støttende forstyrrelser er en del af tilbuddet i bl.a. Trivsel på arbejdspladsen og Individuelle forløb.

Har du lyst til at åbne øjnene og give plads til refleksioner og ny handleadfærd?
Tilmeld dig tjenesten

Hvis du er interesseret i JACT’s andre indsatser – alle med formålet at være aktør i eget liv – læs nærmere her

Kontakt