+45 20 46 22 77 anette@jact.dk
Vælg en side

JACT tilbyder

JACT tilbyder processer der kan sikre trivsel på arbejdspladsen.

Det her er ledelses-træning med fokus på den særlige del, der drejer sig om selv-ledelse. Her er fokus på den enkeltes udgangspunkt, og her har arbejdsmiljøet også en betydning. Hvad støtter og hvad forstyrrer?

I får en værktøjskasse, der ikke er for tung, så I kan lede jer selv, i stedet for at være lede ved jer selv og andre.

Mine tilbud er individuelt tilpassede, de er hands-on og fleksible. De skaber mulighed for at komme op af hullet, at finde lyspunktet og vejen videre. I mine tilbud er der overskuelighed i form af skemaer, modeller og billeder der giver overblik og indblik, samt støttende forstyrrelser i form af mms’er, der minder om at stoppe op undervejs.

De er tilpas fleksible og samtidig rammesat, så der skabes rum for indarbejdelse af nye rutiner afhængig af det abonnement, I køber.

I forhold til politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Hos JACT er der fokus på at behandle alle oplysninger på den bedste og mest sikre måde. JACT følger de gældende regler ift lovgivning.

Der er meget begrænset brug af personlige oplysninger.

Til tider indsamler JACT personlige oplysninger, der kun indsamles efter frivillig accept fra dig. Disse kan omfatte: navn, adresse, telefonnr, emailadresse og simple notater ift opgaven. De indsamles i afgrænsede tidsrum og til afgrænsede aftaler/formål.

Hvis du ikke ønsker at fortsætte, er der altid plads til at takke nej og til at bede om eller at få slettet de data, som har været gemt. Dog med forbehold ift gældende lovgivning indenfor f.eks. journalopbevaring og regnskab.